Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних християнських привітання з днем народження

З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

В цей день твої душа і тіло відкриті для всього доброго і світлого в цей день твій ангел спуститься до тебе з небес і вкаже на вірний шлях. Вітаю тебе з днем народження і щиро бажаю внутрішньої гармонії, милосердя по відношенню до інших, міцної віри і здоров’я, великої надії і самої чистої любові, яка постійно буде надихати тебе на добрі справи.

Вітаю з днем народження. Нехай у цей день зійде на тебе благодать, нехай серце буде м’якою, чистою і душа. Бажаю бути милосердним, праведним, добродушною людиною, робити тільки добрі діяння, не втрачати віри в Бога і сподівання на Його допомогу. Нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай у твоєму домі оселиться щастя, любов і повагу. Нехай прийде покаяння в земних гріхах і благополучне їх прощення. Світлої та мирного життя!

В цей день Бог дарував тобі життя, я щиро вітаю тебе з днем народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і незгасною віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь, нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай з кожним днем у твої двері стукає щастя, нехай твоя натура завжди залишається милосердної.

Сьогодні хочемо вам побажати душевних сил і тілесного здоров’я! Нехай мир і любов примножаться в вашому житті! Нехай ангел-охоронець буде вашим вірним супутником по дорозі земного життя, і нехай він ретельно оберігає ваше дорогоцінне здоров’я! Хай душевна радість перебуває з вами вічно, нехай допомога Бога відчувається вашим серцем! Духовних дарів вам, всеспасительной любові, благодаті Божої, міцної віри, незгасаючої надії і, звичайно ж, великої сили духу встояти перед гріхами земними! Добрих парафіян вам в будинок, і бажаємо, щоб до кожного ви могли знайти свій підхід! Хай слово Боже веде вас по вірному шляху! І нехай вам буде легко і радісно йти по життю! Допомоги Господньої вам в усіх справах і починаннях! Нехай світлий дух віри освятить вас! З небес нехай долине до вашого слуху ангельський спів! Хай береже вас Бог! З Днем Народження!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб в тебе завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості…