Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні та близькі не залишалися поруч.

Вітаю від щирого серця з днем народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя у твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою, і визволив тебе від життєвих смутку і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

Прийміть сердечні і щирі привітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам здоров’я і довгого долгоденствия, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч добрих справ, зроблених вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям показувати приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хоронитель вас не покидає! І якщо раптом ви зіб’єтеся з істинної дороги, нехай Господь наставить вас на шлях, яким потрібно йти, адже його всевидюче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословив господь Бог дарував вашої душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь у всі часи!

Вітаю! Хочу побажати тобі успіхів, щоб твій ангел-зберігач берег тебе від зла та заздрощів, ворогів і недоброзичливців, підлості і користі. Нехай сім’я буде міцною, будинок повна чаша, а друзі завжди поруч!

Нехай небо в цей день пошле тобі радість і світлу надію, хай Бог тебе благословить і обдарує щастям. З днем народження тебе! Нехай життя твоє буде сповнена благих діянь, добрих вчинків, великодушність і милосердя, співчуття бідним і вірною допомоги хорошим людям.

З днем народження! Багато хороших слів хочеться сказати, нехай свято принесе радість і веселощі, успіх, щастя, добрі мрії, нехай у ваші двері ніколи не постукають старість і хвороби. Нехай в житті будуть тільки позитивні моменти, а горе і негода обходить стороною. Сонце яскраво світить над вашою головою і на шляху непройдених доріг нехай береже Вас Бог!

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем Народження, і дозвольте вам побажати, щоб ваш життєвий шлях був істинним! Молитовно бажаємо вам милості Божої, радості духовної, земного щастя, світлих думок, гарного настрою, терпіння, смирення, розуміння і всепрощення! І нехай благословляє вас Всевишній, хай дарує свою безмежну любов і вічну відданість! Не забувайте всіх благодіянь Господа нашого Ісуса Христа, адже його милість велика, як високо небо над землею, як далеко схід від заходу! Восхваляйте всі діла Господні, і вам сторицею воздасться! Творіть добро, покладаючись на Бога, і несіть Господеві на славу тепло і світло! І нехай ворог лукавий не заведе вас далеко, бо Бог вам допоможе позбавитися від лукавого! Дасть вам мудрості, терпіння і сил! Тримайтеся за істину і будете сильні і здорові!