Вітаю з православним святом Трійці! Нехай Божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм благом, здоров’ям і радістю. Нехай віра завжди супроводжує твій шлях і вкриває від всіх негод. Побажай любові і щастя ближнім своїм і Бог благословить тебе.

Хочу привітати вас зі Святою Трійцею. нехайцей прекрасний день підносить вам тільки все найкраще, нехай веде вас вперед і допомагає радіти життю! Будьте впевнені в собі і рухайтеся туди, де вас чекає благоденство і душевне тіло! Нехай у вас все неодмінно вийде, а бажання збудуться!

Прийми вітання з чудовим святом – Трійцею! І нехай життєве щастя, надихаюча любов і тверда віра сьогодні потроїться, а градус радості і душевності залишиться незмінно стабільним!

Вітаю тебе з чудовим святом і хочу побажати, щоб Трійця допомогла здійснитися всім мріям і бажанням! Життя у нас всього одна, так що рекомендую цінувати її і насолоджуватися нею у всіх проявах! Вір в чудеса і радуйся тому, що маєш!

Вітаю вас з Трійцею. Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів, невдач і побутових проблем. Бажаю вашому будинку добробуту, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі.

З Трійцею, потрійним благословенням! Бажаю не піддаватися сьогодні ніякому, навіть самому красивому, спокусі, а тримати свою дивовижну духовність і незворушну рішучість на гідному рівні!

У свято Трійці щиро вітаю і побажати хочу світла і радості в житті, блага і щастя в будинку, щирості і добра в душі, любові і натхнення в серце, світу над головою і сонячної погоди за вікном.

Вітаю з Трійцею і хочу від щирого серця побажати завжди йти за вітром удачі і слідувати за своєю мрією щастя. Нехай серце оповите буде зеленню надій, нехай на душі розпускаються пишні сади любові і доброти чудес.

Свято Трійці не дарма обдарував нас чудовою погодою і зеленим оздобленням! Нехай у Вас на душі буде захват і захоплення, приємне очікування щастя і любові! Нехай Господь завжди перебуває у Вашому доброму серці!

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю, щоб життя твоя стелиласядалекої доброї квітучої дорогою удачі і щасливого надії, щоб в будинку твоєму завжди горів вогонь затишку і любові, щоб серце твоє ніколи не втомлювався вірити в краще. Здоров’я, благополуччя і миру.

Прийшла Трійця, свято заповітних надій, потаємної любові і беззастережної віри. Нехай летять твої бажання в захмарні висоти, щоб через час здійснитися і принести в життя казкову радість і чарівне щастя.