З новим роком! Нехай чари цього свята, яке для всіх нас родом з дитинства, іскриться в келиху шампанського і на ялинкових прикрасах! Нехай збуваються мрії, виконуються найзаповітніші бажання, і нехай весь рік буде наповнений для вас добром, удачею і теплом посмішок.

Нехай під кришталевий дзвін келихів ваше життя перетвориться на чарівну казку. Нехай в ній весь наступний рік панують душевний спокій, затишок і іскриста радість. Навколо нехай будуть лише щирі посмішки, а всі проблеми і негаразди залишаться в році, що минає. З новим роком!

Новий рік запалює в серцях людей нові надії, нове щастя і досягнення поставлених цілей. Колеги, нехай в наступаючий рік зустріне вас щасливими посмішками, сміхом дітей і приємними сюрпризами. Нехай наступний свято принесе вам безліч хвилюючий і приємних сюрпризів, а в вашому оточенні будуть тільки приємні, добрі, розумні і чесні люди.

Я бажаю, щоб новорічний хоровод закружляв тебе в своєму вихорі і щоб новий рік для тебе став таким же веселим, святковим, наповненим сміхом і радістю. Нехай тости в новому році будуть тільки позитивні, нехай сльози в новому році будуть тільки від радості, нехай шум і суєта будуть тільки від надлишку емоцій. Бажаю багато, багато блага і стільки ж щастя в новому році!

Вітаємо з Новим Роком і бажаємо вам не забути від душі привітати ваших рідних, друзів і подруг! Адже ваше оточення – це ваше життя, ваша радість, ваша підтримка! Нехай у кожного з вас знайдеться людина, яка завжди буде готовий розділити з вами і радість, і труднощі! Якому ви зможете довіряти, як самому собі! Навіть якщо вам доведеться зіткнутися з труднощами в житті, ця людина нехай допоможе вам не опустити руки, підставить дружнє плече, допоможе словом і порадою! Розвеселить, якщо вам раптом стане сумно і підтримає, якщо вам буде потрібна допомога! В будь-який час! Вдень і вночі! Нехай добре серце рідну людину ніколи не зачерствіє і не зрадить вашої дружби! Піднімемо ж келихи в цю прекрасну, новорічну ніч за друзів! За старих і за нових! З Новим Роком, друзі, з Новим Роком, подруги!

Вітаю з Новим роком! У новий час вступайте з новими планами, беріть з собою тільки найкращі спогади, надії на світле майбутнє, любов, віру і друзів. Бажаю в наступаючому році минути всі кризові моменти і неприємності, виплатити іпотеку і відправитися в подорож в заморські країни!

Вітаю з Новим роком! Нехай він буде веселіше і щасливіше попереднього, і ті помилки і проблеми, які були в минулому році, ніколи не повторяться, а друзі і класні моменти залишаться з вами. Бажаю здоров’я, удачі і везіння!