Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем народження онука

Самого світлого і улюбленого чоловічка, я сьогодні вітаю з днем народження. Як тільки ти з’явився, наш світ як би змінився, став кольоровим і яскравим. Онук — ти найдорожче що є у мене. І для тебе сьогодні хочеться сказати теплі і ніжні слова. З днем народження тебе. Нехай всі твої мрії, незабаром збудуться! Твій дід.

Кажуть, що перша дитина, він як іграшка, а перший онук — це перша дитина. Так вітаємо вас з вашим первістком! Безсумнівно, він буде самим улюбленим і найкращим, тому що у нього є такі чудові бабуся з дідусем. Ми впевнені, що ви виховаєте з нього мужнього, сумлінного, розумного і сильного чоловіка, який стане вашим захисником у будь-якій ситуації.

У світле свято Дня народження я не буду повчати тебе, адже сьогодні менше всього хочеться слухати настанови! І замість цього — просто побажаю всього найкращого! Нехай в житті не буде місця печалям і засмученням, хай здоров’я з роками тільки міцнішає, хай усмішка завжди буде щирою! Щастя потрібно кожній людині, а тобі, онучок – особливо! З Днем народження!

З днем народження, дорогий мій онучок. Нехай солодкою буде твоє життя без єдиної жмені солі, нехай безмірним буде океан твого щастя без єдиної краплі розчарувань. Мрій, прагни і підкорюй вершини, люби, завжди слухай своє серце і частіше приходь до бабусі в гості.

Я і не знала що таке щастя, поки що не взяла тебе на руки. Ти з тих пір став сенсом мого життя. Т и онучок, все що є у мене. Я намагаюся бути зразковою бабусею тобі. І буду намагатися все робити для твого щастя. Адже ти для мене, рідний, дорогий, улюблений онук. З днем народження тебе моє щастя. Нехай все у тебе буде добре.

Вітаю від усієї душі самого чудового, чудового, розумного, красивого, обожнюваного і дорогого онука з народженням на світі. Бажаю тобі ніколи не хворіти. Нехай буде життя повне хороших вражень, радісних пригод, ентузіазму, творчих ідей. Завжди досягати своїх цілей.

Самого світлого і улюбленого чоловічка, я сьогодні вітаю з днем народження. Як тільки ти з’явився, наш світ як би змінився, став кольоровим і яскравим. Онук – ти найдорожче що є у мене. І для тебе сьогодні хочеться сказати теплі і ніжні слова. З днем народження тебе. Нехай всі твої мрії, незабаром збудуться!

Колись і я був хлопчиськом, непосидою і пустуном, і повір мені, онучок, дитинство – прекрасна пора! Але сьогодні, у свій День народження, послухай старого хвилинку… Знай, онучок, я міцно люблю тебе і бажаю тобі самого великого щастя, яке може тільки випасти на долю людини! Я вірю, ти виростеш таким, що твоя родина буде дуже тобою пишатися! Головне, пам’ятай про те, що в житті все йде легше, коли ти сам любиш і любимо, коли ти кожен день не забуваєш здійснювати хоч один добрий вчинок і коли ти чесний, головне, сам з собою! З Днем народження!