Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем народження тренера

Ти знаєш багато прислів’їв про працю і, підтверджуючи їх на ділі, невтомно гонять нас… за що ми дуже вдячні! Вітаємо з Днем народження тренер! Повір, твою науку ми не забуваємо, йдучи з занять, і ми вчимося не тільки вправам, але і терпінню, загартовуємо нерви! А тобі ми бажаємо довгих років і неувядающего здоров’я, щоб виростити ще не один десяток учнів!

Шановний тренер, вітаю Вас з днем народження. Ви майстер своєї справи, справжній наставник! Нехай ваші підопічні стають чемпіонами і заряджають вас енергією перемоги. Нехай найвищі професійні і особисті цілі будуть досягнуті, плани реалізовані. Відмінного здоров’я, натхнення, кар’єрних висот і оптимізму!

На фініші тренувань ми були боязкі і не раз хотілося все кинути… Але ви підтримали, підбадьорили, а десь просто не дозволили піти без серйозної розмови, і ось сьогодні, в День народження, ми прийшли подякувати вас тренер за нелегку боротьбу в справі нашого фізкультурної освіти і побажати вам усього, що належить довгих років, міцного здоров’я, удачі і любові!

Шановний мій тренер, хочу привітати вас з днем народження і побажати міцного здоров’я і сил, щоб навчати майстерності інших. Бажаю терпіння і творчого натхнення. Нехай будуть поруч завжди удача, везіння і успіх. Бажаю поваги і простого людського щастя.

Вам добре відомо, що важка праця і завзятість наближають і підсолоджують перемогу… Вітаємо з Днем тренера! Те, що прийшли в цю професію, напевно, знак Долі… Ми дуже раді, що потрапили у ваші надійні руки і сердечно бажаємо вам завжди посміхатися, ніколи не хворіти, а жити довго і щасливо!

Шановний тренер, вітаю з днем народження і бажаю самого міцного і міцного здоров’я, наполегливості та сталевого характеру, загартованості і впевненості, поваги і життєвого щастя. Будьте завжди повні сил та ентузіазму, гарного настрою і оптимізму. Бажаю багато перемог і великої удачі.

Дорогий учитель! Тільки завдяки такому талановитому тренеру, ми змогли досягти таких успіхів у спорті! Ваші настанови допомогли нам і після, у звичайному житті! Бажаємо вам міцного здоров’я, щоб ви і далі могли відкривати нові таланти і ростити нових чемпіонів для нашої країни! Ваші вихованці!

Чудового тренера від усієї душі вітаю з днем народження. Хочу побажати яскравих променів слави і успіху, великих перемог і щирої поваги вихованців, щасливих доріг в житті та світлих надій, міцного здоров’я і невтомних сил.