Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем народження дружині

В цей прекрасний день, день твого народження, кохана дружина, хочу привітати тебе з черговим 18-річчям, побажати залишатися такою ж, як і зараз, молодою і красивою, ніжною і лагідною, турботливою і доброю. Нехай твої небесні очі висвітлюють моє життя своїм сяйвом, щонайменше, ще років сто.

День народження, те свято, що змушує знову і знову хвилюватися. В це свято починаєш відчувати ті самі почуття, які були у тебе давно в дитинстві. І коли це трапляється, так сильно хочеться повернутися в минуле, що зовсім не виходить. Але, навіть тому, ми все одно не повинні турбуватися, просто навчитеся справлятися зовсім, чого б вам це не коштувало. Сьогодні моїй коханій дружині виконується на цілий рік більше. Але, навіть те, що ти стаєш старше зовсім мене не бентежить. А все тому, що ти мені подобаєшся будь. Зараз я скажу тобі вітання своїми словами. Дуже сподіваюся на те, що ти зможеш прийняти все так, як би тобі цього хотілося. І також скажу тобі безліч приємних слів, які тобі буде приємно злучати в будь-якому випадку. Продовжуй завжди бути такою красунею і розумницею!

З днем народження, кохана дружина моя! Вітаю тебе, моя друга половинка, з цим щасливим і прекрасними днем! Бажаю тобі, моя рідна, міцного здоров’я, жіночності, осяйності і краси! Нехай твоя божественна посмішка завжди освітлює наше життя, твої ніжні руки огортають нас ласкою і турботою, а твої прекрасні очі ніколи не дізнаються, що таке сльози. Нехай життя тебе, моя мила, радує яскравими подіями і балує радісними зустрічами. Будь, моя мила, успішною, самодостатньою і щасливою жінкою. А я завжди зобов’язуюсь бути поруч з тобою, оберігати, захищати, цінувати, любити і піклуватися про тебе. З любов’ю, твій чоловік!

Дружина моя мила, моє світло у віконці, з днем народження! В цей день ти незвичайна, гарна, витончена й струнка. Будь завжди такою ж ніжною, лагідною, звабливою, в міру примхливої, частіше грайливою, мудрою і розсудливою. Спасибі за наше тепле сімейне вогнище, вогонь всередині якого не тліє, а горить яскравіше. Люблю тебе, люба.

Моя кохана, я довго збирався з думками, щоб виголосити сьогодні святкову промову. Я при всіх тут присутніх хочу зізнатися тобі в любові. Від мене мало хто чув таких красивих слів, але сьогодні я буду щедрим на компліменти. Я хочу, щоб всі знали, що я одружений на найкращій жінці в цьому світі, яка завжди мене підтримує і додає сил. Коли треба – вона буває серйозною, в іншому випадку – впадає разом зі мною в дитинство – загалом, у мене справжня універсальна дружина. Я не уявляю життя без тебе, моя кохана. На мене іноді нападає така туга, коли уявляю, що доведеться провести весь день без тебе. Але доводиться терпіти, тому що ходити по магазинах я дуже не люблю. Моя кохана, дякую, що ти є й що ти така.