Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем народження хлопцеві

Хороший, добрий, милий хлопчик, вітаю тебе з днем народження. Бажаю ніколи не здаватися, завжди вірити в себе, постійно добиватися нових успіхів і нагород, тим самим даючи близьким привід для гордості, а собі — стимул для подальшого підкорення намічених вершин.

Наші роки летять дуже швидко, але у нас є впевненість у завтрашньому дні, тому що ми змогли залишити після себе слід на цій землі. Ні що так не радує, як народження дитини, такого милого і довгоочікуваного. Ось і нам доля підготувала такий сюрприз, і Господь подарував нам тебе. Сьогодні ти наш хлопчик став на один рік старше, у тебе попереду ще дуже довге життя. Скільки перешкод, ти зустрінеш на ній нікому не відомо. Ми ж можемо тільки берегти тебе і любити свого нерозділеного батьківською любов’ю. Бажаємо тобі рости сміливим і ні чого не боятися. Сильним, це дуже допомагає в житті. Чесним щоб люди завжди вірили тобі. Щасливим, без цього важко жити на землі. Радуй нас своїми успіхами і нехай удача супроводжує тобі у всьому. Не залишайся байдужим до несправедливості і поважай старших. З днем твого народження наш улюблений чоловічок!!!

Наш милий хлопчик. Ти знаходишся у такому віці, коли день народження є самим довгоочікуваним, воістину особливим святом. Цього дня чекаєш з таким нетерпінням і вірою, ніби має статися справжнє диво. Його чекаєш нетерпляче, з надзвичайною радістю, і кожна хвилина до цього моменту тягнеться довго-довго…. І ось, нарешті, цей день настав для тебе. Так нехай він подарує справжнє свято, позитивних емоцій від якого вистачить на цілий рік.

3 роки це термін великий, ти вже дорослий, милий хлопчик! Нехай у цей день усмішка не сходить з твого обличчя. Завжди рости окруженый любов’ю батьківською ласкою, турботою і ніжним теплом. Ще недавно містився в дві долоньки, а сьогодні вже невгамовний, як дзига! Настав час, що насилу наздогнати ми можемо, ти веселун, наш золотий хлопчик. Ти світишся щастям всередині і зовні, з роками ти цей заряд не втрачай. Йди по життю сміливо і з великим везінням, щоб двері в краще вміло відкривав! Тебе як сонце нам надіслала пташка, і це щастя нам краще не знайти. Нехай тільки кращі люди тебе оточують, дарують добро і удачу в усьому. Нехай вогники в очах твої не гаснуть. Нехай час їх не затьмарить. Бажаю, щоб ангел тебе окриляв і ніс тебе по життю як пушинку. Уберегал тебе і кожен твій день робив щасливішими попереднього. Щастя тобі і великих успіхів у всьому!