Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем народження внучці

Дитинко, ти ростеш і дорослішаєш на очах, стає шкода, що час летить так швидко. А з іншого боку, хочеться побачити твою закоханість, день весілля і поява немовляти. Знати, що ти подорослішала і впевнено стоїш на ногах, маєш своє призначення на землі і улюблена справа. Як приємно з любов’ю вимовляти твоє ім’я і саме добре і світле слово — внучка!

Бабуся бажає тобі, моя онучка, мій золотий сонячний зайчик, моя бабка, море щастя і веселощів, безмежного океану доброти і радості, всього самого найкращого в світі! Нехай душа твоя наповнюється з роками вірою, надією, любов’ю та мудрістю! Бажаю тобі в день народження лише від душі повеселитися!

З днем народження тебе моя улюблена внучка! Дуже хочу щоб ти була щасливою, здоровою і радувала нас своїми успіхами. Бажаю щоб ти стала джерелом світла і світилася життєвої навесні. Сонечко ти наше, ми тебе любимо і будь самою милою дівчинкою на світі.

Онучка моя дорога! Сьогодні – твій день народження! Нехай цей радісний день запам’ятається тобі на все життя! Сьогодні будемо співати й веселитися! Бажаю тобі, сонце моє, щоб щастя жило поруч з тобою, як і близькі тобі люди! Знай, в будь-якій ситуації ми тобі завжди допоможемо і підтримаємо тебе!

Для самої кращої в світі онучки, для самої чудової і дорогою я щиро бажаю йти по життю з гордо піднятою головою, щасливим блиском в очах, яскравою посмішкою на обличчі, доброї мрією в серці і повною впевненістю в собі. Нехай цей світ буде біля твоїх ніг, рідна.

Улюблена онучка! У цей світлий день я хочу побажати тобі всього найкращого. Нехай у твоєму житті будуть вірні друзі, справжня любов, батьківська турбота і міцне здоров’я. Пам’ятай, що твоя бабуся завжди поруч і готова прийти на допомогу в скрутну хвилину. З днем народження, рідна!

Ми не один раз святкували твій День народження, онучка, і кожне свято був для нас особливим – з усмішками і добрими словами, ми бачили, як ти ростеш і хорошеешь і ось сьогодні – перед нами наче лебідь біла, наша красуня! Нехай тебе, мила моя, кожна мить оточує чудовий хоровод удачі, любові, благополуччя, достатку і виконаних бажань!

Нехай у твоєму житті не буде звіринця. Повз пройде порося, яке в день народження надере твоє вушко. Щоб не було підлою змії, яка кусає нишком. З днем народження, внучка, живи щасливо і обходь стороною зайняте простір.

Поспішаю привітати онуку з Днем народження! Це прекрасний день, який подарував мені найбільшу радість – тебе! Нехай твій настрій буде завжди веселим, здоров’я – міцним, щастя – вічним! Більше тобі приємних сюрпризів, чарівних квітів і щирих друзів! Твій щасливий дідусь на світі.