Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем народження дитині на 4 рочки

З 4-річчям вітаю чудову дитину. Бажаю тобі, сонечко, барвистого і ярого світу, в якому буде багато веселощів, щастя, радості, ігор, захоплень, гойдалок, іграшок, солодощів, любові рідних та море задоволення.

Будь веселим, здоровим, красивим і сильним. Нехай друзі тебе поважають, недруги бояться, дівчатка люблять, а вчителі ставлять хороші оцінки. З Днюхой тебе, хлопче!

Вітаю тебе з головним святом в твоєму житті, з Днем Народження! Нехай у тебе завжди все буде добре! Сьогодні ти стала на один рік старше, ще на одну мить ближче до дорослого життя! Здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, величезної любові і Довголіття! Завжди радуй батьків і добре вчися!

Виглянь у віконце, там летить гелікоптер, в ньому чарівник, який несе тобі на день народження справжні чудеса. Дивись, вгору злітають різнокольорові кулі. Нехай такими ж яскравими і несподіваними будуть і твої успіхи. Йдеш і не помічаєш, а вони самі виявляються. Бажаю тобі самого яскравого дитинства і величезного щастя.

З Днем народження, дорогий хрещеник! Будь завжди веселим і життєрадісним, сильним і справедливим. Поважай батьків, цінуй дружбу і бережи свою честь. Пам’ятай про те, що ти – творець свого життя, ти – капітан, ти – лідер, тому сміливо крокуй вперед назустріч удачі, добра і процвітання. Будь щасливий!

Тобі сьогодні виповнилося чотири роки. Зі святом, мій маленький друже! Незважаючи на свій невеликий вік, ти прекрасно справляєшся зі своїми обов’язками по будинку, а іноді встигаєш і попустувати. Нехай чарівник сьогодні принесе тобі великий мішок корисних солодощів, іграшок та пізнавальних мультфільмів.

З днем народження привітаю чарівного і дивного дитини. Я тобі бажаю щасливого і солодкого життя, як варення, цікавих захоплень і великих перемог, радісних днів і веселих емоцій, відмінних друзів і безперечних успіхів на життєвому шляху.

Нехай твоє життя буде схожа на російську казку, в якій добро завжди перемагає зло, а ти будеш в ній, звичайно ж, головним персонажем, добрим молодцем, сильним, відважним і безжурним. Нехай в нагороду за добрі справи тобі дістануться підлогу царства і прекрасна царівна.

В цей день ти прокинешся дуже рано, тихенько навшпиньках прокрадешься на кухню і ойкнеш, виявивши на столі величезний, казково красивий торт. А всі рідні будуть стояти поруч і посміхатися, дивлячись на тебе. Безхмарного щастя. З Днем народження, принцеса!