Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем фірми

Вітаю з Днем фірми, з 15-річчям існування і діяльності вашої чудової компанії. Бажаю не втрачати хватки на успіх, бажаю завжди стояти на чолі всіх прибуткових, рентабельних і процвітаючих компаній. Удачі у всіх задумах та ідеях, перемог у будь-яких сутичках і поєдинках.

Чудова дата, велика подія, нашій фірмі сьогодні 20 років. Друзі, я всіх щиро вітаю і бажаю ще довгих років нашого процвітання, прибуткової діяльності та успішності. Нехай у нашому колективі буде міцна дружба, взаємовиручка, розуміння і повага, а в домі кожного з вас — велике щастя, здоров’я і кохання.

Як приємно вітати з днем народження фірму, яка зайнята таким гарним, таким потрібним, таким корисним, такою непростою справою. Особливо в такий скрутний час. Побажаємо нашій фірмі, тобто всім нам, її співробітникам, щоб ніякі кризи чи інші перипетії долі більше не турбували нас і не відволікали від такого гарного, такого потрібного, такого корисного і такого непростого справи.

Дорогі мої співробітники, колеги і представники нашої фірми! Вітаю вас з днем фірми! Бажаю всім кар’єрного зростання і процвітання, успіху у всьому і благополуччя. А нашій фірмі довголіття, доброї репутації та розвитку.

Шановні колеги, хочу привітати вас з днем фірми, побажати успіху в справах і процвітання. Нехай ваша кваліфікація завжди залишається на високому рівні, здоров’я дозволяє виконувати професійні обов’язки, а зарплата утримує на робочих місцях. Хай нашими спільними стараннями колективне справа досягне небувалого розвитку і не зігнеться під натиском конкурентів.

З Днем фірми сьогодні я всіх вітаю. Хочу побажати спільної плідної діяльності і довгого процвітання, загального прагнення до успіху і благополуччя, наснаги, креативності ідей, цілеспрямованості і відмінного здоров’я кожному з працівників.

Сьогодні наша фірма урочисто відзначає свій ювілей! А нам пощастило бути свідками і учасниками цього святкового заходу. Нехай наша люба організація росте і процвітає. Кожен з нас робить це в свій щоденний внесок. Сьогодні все від душі святкують цей ювілей і кожен щиро бажає добробуту і процвітання!

Ми раді за Вас, пишаємося Вами, бажаємо всякого наивозможного процвітання і успіху в благий, безкорисливої і самовідданої Вашій роботі!

Що таке фірма? Фірма — це люди, це співробітники, все це ми… А день народження фірми — це чергова річниця нашої спільної роботи, нашої самовідданої праці в одному напрямку! Тому привітаємо насамперед себе і, звичайно, нашого директора, який зумів зібрати такий чудовий колектив! З днем народження нас!