Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем народження татові

Сьогодні ми вітаємо з Днем народження главу сім’ї – турботливого батька, захисника, кращого друга і просто справжнього чоловіка! Дорогий наш татко, всі ми – твої діти, дружина та рідні – бажаємо тобі щастя! Нехай у твоєму житті буде побільше, нехай кожен день для тебе починається з посмішки, а закінчується приємним відпочинком у колі сім’ї!

Тато, ми в тебе віримо, ми на тебе сподіваємося, ми дорожимо тобою, ми тобою пишаємося! Міцного тобі здоров’я, гарного настрою, позитиву і успіхів в усьому, щоб ти не робив! Духовного зростання, мудрості, справжніх друзів, геніальних творчих ідей і, звичайно, простого людського щастя!

Ти – самий потрібний чоловік на великій планеті, ти всім доріг немов золотий червонець, ти гідний поваги до начальства, адже на тобі тримається вся робота фірми! Бажаю тобі, мій таточку, стрімко вбігти вгору по кар’єрних сходах і надовго утриматися на її вершині, не підхопив зоряну хворобу! З ювілеєм хочемо привітати тебе і побажати, щоб світ став цікавий і заграв для тебе всіма кольорами веселки!

З татом мені завжди легко, з татом мені завжди затишно, і тому мені його хочеться робити щасливим кожну хвилину, як би віддаючи йому натомість те стан, яке він дарує мені. І сьогодні у мене є чудовий привід ощасливити його теплими словами побажань добра! У мого тата сьогодні важлива подія в житті – його День Народження! І хоч чоловіки не так ставляться до свят, як жінки, все одно хочеться дати зрозуміти йому, що для мене цей день вагомий і важливий! Якби мій тато народився сьогодні, не було б і мене, і нашої родини, і щастя! Тату, любий татусь! До слова привітань я хочу вкласти всю свою душу без залишку, хочу побажати тобі бути коханим і оточеним турботою, щоб твоє натхнення жити зростало з кожним днем! Нехай моя любов тебе окрилює і додає сил! Ти – моя Всесвіт, ти – мій найкращий друг, ти – мій батько! З Днем Народження, мій герой!

Тато, ми з тобою бачимося не так часто, як нам би цього хотілося. Пробач, я часто забуваю зателефонувати. Але, повір мені, в моєму серці ти і мама займаєте головне місце, я ні на мить не забуваю про вас. Тато, часом я згадую дитинство і наші з тобою прогулянки, катання з гірки і походи в цирк. Знаєш, це – світлі і приємні спогади. Спасибі тобі за твою безмежну любов, за терпіння і розуміння. Пам’ятай, я дуже сильно люблю тебе. З Днем Народження!

Тато! Вітаю тебе з Днем Народження! Бажаю плідної роботи і повноцінного відпочинку, реалізації всіх планів і виконання всіх бажань, богатирського здоров’я та бадьорого настрою! Знай, що ти завжди можеш розраховувати на підтримку своєї родини, адже ми тебе дуже любимо!