Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем народження начальника

Дорогий наш керівник! Сьогодні не звичайний будній день. Сьогодні в нашому офісі віє святом. Сьогодні день вашого народження! Наш колектив поспішає привітати вас і подарувати цей букет квітів з презентом. Ми хочемо, щоб святковий настрій не залишав вас, як можна довше. Залишайтеся завжди такою ж молодою і красивою! Нехай робота приносить тільки задоволення, а всі проблеми залишаться тільки в минулому. З днем народження вас!

У день народження нашого керівника, хотілося б сказати багато чого, а, насамперед, просте людське спасибі. Спасибі за те, що ви згуртували наш колектив у єдине ціле, підпорядковуючи одного, але загальної для всіх мети – домогтися кращих результатів. Дякую ха ваш особливий талант керівника, за розуміння і компетентність у всіх питаннях. Бажаємо вам і вашій родині міцного здоров’я і достатку, заспокійливою гармонії і тепла, невичерпного оптимізму на багато років вперед. Нехай робота завжди дарує вам тільки позитив і віру в свої починання. Зі святом Вас!

У цей святковий для Вас день хочу побажати успіхів у кар’єрі, затишку в домі, любові в серці і посмішки на обличчі. І нехай колі життя підносить нам сюрпризи, то нехай вони будуть приємними і викликають бурю і шквал емоцій.

Найкращого шефа від усієї душі сердечно вітаємо з Днем народження. Хай радісним і світлим буде кожен новий день. Нехай удача чекає Вас біля порога, а щастя завжди присутній в долі.

В такий прекрасний день дозвольте привітати з таким прекрасним святом — Днем Народження! Бажаю вам мужності, щоб ні на одну секунду не виникало сумнівів у прийнятті рішень; здоров’я, щоб який би вантаж не впав на плечі, вони завжди змогли витримати його вагу; удачі, щоб всі камені, які підкидає вам доля на життєвому шляху, не траплялися ноги, і, звичайно, матеріального благополуччя.

Сьогодні день народження у нашої начальниці. Дорога (ім’я, по батькові), ви зовсім недавно очолили нашу компанію, але вже стали невід’ємною частиною нашого дружного колективу. Спасибі вам за постійну підтримку, за поради і настанови. Нам приємно те, що ви дуже уважні до нас, тому часто радитеся з нами і питаєте думку. Ми впевнені, що під вашим керівництвом компанія вийде на новий рівень і отримає визнання в сфері економіки. Ми хочемо побажати вам творчих успіхів, натхнення і побільше радості. Не варто переживати з-за невдач, тому що це звичайне явище. До того ж ми завжди готові допомогти і надати будь-яку підтримку, адже для цього і існує колектив. Зі святом! З днем народження!