Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем народження дитині на 17 років

Хочу побажати тобі щасливий лотерейний квиток! Нехай він зробить тебе щасливою, багатою, вільною і незалежною!

хижачка Хай у кожній шухляді свого столу зберігаються гроші! Нехай вони будуть в кожній кишені і на кожній полиці! Нехай вони підстерігають тебе всюди. І нехай найскладнішою проблемою в твоєму житті буде вирішення питання – куди ж їх витратити?

З днем народження, наше щастя! Сонечко, бажаємо тобі як можна більше безтурботних днів, безліч приводів для радості і гордості за досягнуті цілі. Не бійся експериментувати, ставити перед собою сміливі мрії та робити назустріч до заповітної мети впевнені кроки. Ти зумієш! А ми завжди поруч і допоможемо!

Вітаю з прекрасним 17-річчям. Від душі бажаю бачити свої цілі і прагнути до неї, вірити в себе і домагатися успіху, дружити з хорошими людьми і міцно любити близьких, радіти кожному дню і зустрічати світанок з посмішкою.

Ось ти і став, зовсім вже дорослою людиною! Сьогодні тобі 17 років! Життя відкриває тобі безліч дверей і можливостей. Лови як можна більше шансів, насолоджуйся юністю і прекрасними проявами життя. Радуйся, посміхайся, розвивайся! Щастя тобі і щирості!

В цей чудовий день нехай найкрасивіші квіти розцвітають для тебе! Нехай для тебе світить сонце, зеленіють дерева і співають птахи! Будь завжди щасливою! Удачі тобі, успіхів, ніжності і найкращих зустрічей на твоєму шляху!

Нехай у цей день яскравіше світить сонце, хай буде радість на душі! Бажаю тобі щастя – це найкращий подарунок! І ще обов’язково любові, нехай вона буде великою, чистою, як діамант! І нехай усмішка частіше буде на твоєму обличчі, і як можна частіше радістю світяться очі!

Повір мені, пройде десять-двадцять років, і ти будеш згадувати саме цей час, як один з найщасливіших у своєму житті. Навіть неприємності, якщо вони у тебе є, будуть здаватися романтичними пригодами і згадуватися з легкої ностальгічною посмішкою.

Вітаю чудового дитину з днем народження. У солодкі та чудові твої 17 років бажаю гарних ідей і бажань, високих цілей і великої удачі, веселих друзів і цікавих захоплень, чудових пригод і світлого щастя життя.

Вітаю тебе, нехай вже не маленький, але все ще дитина. У 17 років бажаю тобі мріяти всім серцем і вірити в здійснення мрій, всією душею прагнути і досягати високих позначок успіху. Нехай твоє життя складається з добрих слів і цікавих справ, яскравих емоцій та веселих жартів, гарних ідей і захоплюючих історій.