Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем народження брата

З Днем народження! Хочу, щоб з сьогоднішнього дня тебе переслідували сім супутників! Щопонеділка з тобою буде ходити витривалість! У вівторки тебе супроводить щастя! Кожну середу тобі простягне руку удача! У четверги в тобі буде осяяння! По п’ятницях з компанією друзів до тебе прийде веселощі! В суботи ти відчуєш присутність радості! А щонеділі буде приходити здоров’я, щоб зарядити тебе на весь тиждень!

Мій дорогий старший брат, я вітаю тебе з днем народження. Бажаю завжди йти за покликом серця і ніколи не помилятися у виборі вірного шляху до успіху. Нехай буде сталевим твоє здоров’я, залізним — терпіння, непохитним — характер і щасливою все життя.

Нехай не кожен на цьому світі отримав право мати брата. Зате я – найщасливіша з усіх: у мене не просто є брат, у мене є розумний брат. Він завжди приходить на виручку і вирішує за мене найважчі запитання. У мене є сильний брат, і я можу сховатися за спину. Нарешті, у мене є люблячий брат, тому що він завжди мені все прощає. І я вітаю його теж від великої любові!

Братику мій! З Днем народження тебе, бажаю щастя і великого, чистого кохання! Хоч роки і біжать, але ми все одно залишаємося з тобою дуже близькими, прям як друзі! Разом ми зможемо подолати будь-які перешкоди, з Днем народження брат!

Мені хочеться привітати одного крутого людини з його святом, до якого він у цьому році чомусь готувався з особливим трепетом. Начебто, у тебе не кругла дата, так і свята ти не дуже любиш відзначати. Але мені подобається твоє завзяття, тому я навіть не сумніваюся, що нас чекає відв’язна вечірка. Мені хочеться привітати тебе, самий строгий, але дуже веселий старший братик, з твоїм днем. Бути молодшим у родині, де є такий крутий старший брат, насправді, велика удача. Мені хочеться, щоб наша з тобою дружба завжди залишалася такою, яка вона є зараз. Ти дивний чоловік, який до своїх років вже встиг досягти значних результатів. Я просто пишаюся тобою, тому що мені здається, що не кожна людина готова залишити розваги, щоб серйозно займатися такою складною діяльність. У тебе неодмінно все вийде, братику!

З днем народження тебе, старший брате! В цей чудовий день бажаю тобі всього найкращого. Будь неодмінно щасливий, радіти кожному прожитому дню! Обов’язково будь здоровий, завжди залишайся таким енергійним і заповзятливим! Нехай всі плани і задуми в точності втіляться в життя! А настрій нехай завжди буде бойовим!