Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем народження подрузі

З днем народження, подруга! Ти стала на рік старше і цей рік додався до історії нашої дружби, яку дійсно можна назвати перевіреною часом. Що тільки не траплялося зі мною, але ти завжди була поруч. І за це я безмежно вдячна тобі. Для мене ти, як рідна. З святом тебе, будь же щаслива!

Дорога подруго! Дозволь сьогодні, в твій день народження, привітати тебе і згадати приємні моменти, які ми розділили. Скільки на нашу долю випало спільних розмов і жартів, усмішок і пліток, вечірок і шопінгу! З тобою завжди цікаво. А головне – так здорово відчувати твою підтримку в хвилини розпачу! Ти як ніхто вмієш розвеселити і дати зрозуміти, що життя триває. Не висловити словами, як я рада тому, що ми подруги! Що ж тобі побажати? Напевно, саме банальне побажання – здоров’я. Ну і нехай банальне! Зате воно завжди і для всіх актуально. Будь здорова, люба подруга, і нехай будуть здорові твої близькі. Ще будь щаслива. Нехай ці слова здаються стертими, але хіба щастя коли комусь заважало? Улюблена моя подруга, ти дуже хороша людина, і щастя просто зобов’язана тобі супроводжувати. З днем народження!

Подружка моя, з минулого твого Дня Народження, у мене накопичилася маса побажань, які сьогодні впадуть на тебе, наче снігова лавина. Я бажаю тобі відмінний здоров’я, величезною любові, щоб аж захлинатися в емоціях, пристрасті і ніжності. Бажаю тобі величезна кількість шикарних квітів і з приводу і без нього. Бажаю, щоб у тебе завжди жили мрії, і обов’язково, одна за одною, збувалися. Я бажаю тобі тепла і добра, щоб завжди був привід іскристо посміятися, я бажаю тобі чудес і чарівництва в життя. Дорога, я хочу тобі сказати, що ми хоч і не рідні по крові, але ближче тебе, мабуть, у мене немає людини, на всій землі. Ти завжди поряд, і допоможеш, і підтримаєш, і взбодришь, і развеселишь, і порадиш. Часом, я вчись у тебе жити легко, думати позитивно і любити відкрито, без егоїзму. Мені дуже пощастило, що я йду по життю пліч-о-пліч з такою людиною! З Днем Народження, я тебе дуже люблю!

Дорога подруго ! В день твого народження від усього серця бажаю: Хай твоє життя буде безхмарним, як небо над пустелею, повної, як глечик хлебосольного кавказця, довгою і цікавою, як Чумацький Шлях і серіал «Санта — Барбара». І хай завжди світяться щастям твої очі, як полярне сяйво над полюсом! Бажаю, щоб Удача, Успіх та Натхнення були вірними супутниками у всіх твоїх починаннях, а здоров’я і благополуччя – у щоденному житті.