У ці вісімдесят хочеться побажати тобі завжди залишатися такою квітучою, усміхненою і життєрадісною жінкою! Нехай здоров’я тебе не підводить, а все найбажаніше збувається! Нехай діти і внуки тебе дуже люблять і частіше відвідують! Наповнюй кожну мить життя сенсом і радістю, щоб щастя ніколи не покидало твою душу!

Друзі! Сьогодні ми зібралися з дійсно чудовому приводу – ювілею в цілих 80 років хорошу людину й цікаву особистість. Так багато пережито, так багато зроблено. Бажаємо, щоб було за якими цілями йти і далі. А ще – нехай життя несе тепло від близьких, радість від спілкування, приємні дрібниці, а здоров’я залишається міцним.

Щирі і самі почесні поздоровлення ювіляру в цей день! Сьогодні вам виповнюється 80 років, але ви все також сповнені рішучості та ентузіазму, і ці риси характеру завжди нас надихали. Відмінного здоров’я, позитивного настрою і тільки щастя та побільше!

Яка почесна солідна дата – вісімдесят років! Нехай в цей день зігрівають серце тепло і турбота рідних і люблячих людей. Нехай не в’яне краса і цвіте душа. Нехай не підводить здоров’я, і ​​щоранку наповнює новими силами.

Вітаю з 80-річчям, з ювілеєм стійкості і витримки. Бажаю, щоб поважали Вас і любили, щоб цінували Вас і розуміли, щоб пишалися Вами і дорожили, щоб здоров’я Вас не підводило і не турбувала печаль. Достатку, затишку і всіх добрих благ!

Рідна наша і кохана! Вітаємо тебе з 80-річним ювілеєм і бажаємо тобі здоров’я, сил, щастя. Нехай хвороби обходять стороною, серце завжди співає, а душа залишається молодою і веселою. Ми тебе дуже любимо, ти даруєш нам затишок і турботу все своє життя, так прийми тепер це все від нас, а також ці красиві вірші на ювілей 80 років.

Від щирого серця вітаю Вас з 80-річчям. Нехай юності немає в Ваших роках, але нехай вона живе в доброму серці. Бажаю Вам, мила, частих зустрічей з дорогими людьми, веселих свят в будинку і на душі, бадьорості з самого ранку до вечора, здоров’я міцного з ніг до голови.

Вітаємо з ювілеєм! Бажаємо завжди перебувати в гарному настрої, бути радісною, бадьорою і мудрою. Довгих років Вам, богатирського здоров’я, безлічі чудових моментів, приємних подарунків і теплих слів від близьких і рідних.

Нехай в цей день, день твого … – річчя, яскравіше засвітить сонце, нехай радість життя закриє темряву! Що тобі побажати? Звичайно, здоров’я – це кращий з подарунків! Щастя – це найкрасивіший подарунок! І ще любові хочеться тобі побажати. Нехай вона буде величезною, чистою, як діамант! Хочемо, щоб з твого обличчя ніколи не сходила посмішка, щоб радісно світилися твої очі!