Колега! Дозвольте в цей знаменний день привітати Вас з народженням! Нехай здійсняться всі Ваші бажання! Так нехай же життя підносить Вам тільки хороші сюрпризи! А якщо раптом буде не під силу їх переносити, – кличте! Разом повеселимося, відзначимо цей щасливий момент!

Діда, вітаю тебе з твоїм 80-річчям. Бажаю сил і здоров’я, щоб ти зміг зробити все, чого вимагає душа, щоб ти кожен день міг зустрічати з посмішкою, доброї надією, неймовірним натхненням. Діда, бажаю благодаті на серце, миру в родині, порядку у дворі і городі, яскравих свят і чудових миттєвостей в житті.

Сьогодні – День народження улюбленої моєї бабусі. Вона стала зовсім старенькою, її голову прикрасила благородна сивина, але її любов і турбота про онуків не вичерпаються і не згаснуть ніколи! Мила бабуся! У це світле свято я бажаю тобі прожити ще сто років і завжди залишатися бадьорою і життєрадісною, насолоджуватися кожною хвилиною благополучної, тихою старості в оточенні люблячих тебе людей!

Любі друзі! На жаль, не у кожного виходить гідно дістатися до ювілею в 80 років. Але перед нами – щасливий випадок. Вітаємо серцево з важливою, красивою датою чудову людину з яскравою і цікавою долею. Бажаємо подальшого руху вперед і багато-багато здоров’я і сил.

Рідна наша і кохана! Вітаємо тебе з 80-річним ювілеєм і бажаємо тобі здоров’я, сил, щастя. Нехай хвороби обходять стороною, серце завжди співає, а душа залишається молодою і веселою. Ми тебе дуже любимо, ти даруєш нам затишок і турботу все своє життя, так прийми тепер це все від нас, а також ці красиві вірші на ювілей 80 років.

Від щирого серця хочу привітати з ювілеєм сили і мудрості, з 80-річчям доброї і чудовою життя. Бажаю Вам світлих і щасливих спогадів з минулих років, веселих і радісних моментів у житті, міцного здоров’я та стабільного благополуччя на майбутнє.

Улюблена тітка! Нехай сьогодні буде найкрасивіший і смачний торт у всьому світі! Він буде усипаний безліччю свічок, але ваш вік ніяк до них не відноситься! Адже ви як і раніше залишаєтеся молодою, красивою і привабливою жінкою! З Днем Народження Вас!

Улюбленою тітоньці в День її народження бажаю безмежного жіночого щастя! Щоб очі сяяли від радості, а на обличчі завжди цвіла чарівна усмішка, щоб всі мрії швидше втілювалися в реальність! Затишку в домі, гармонії в душі і нев’янучої краси! А якщо хтось постукає в двері – відкрийте, це Щастя!

Вітаючи вас сьогодні – з величезним задоволенням! – з Днем народження, ми повинні зізнатися, що ви – справжня окраса нашого життя, для кожного – по-своєму особливе! Для кого-то ви один, для іншого – колега, а комусь пощастило особливо! Для них ви – дружина, мама … Ми вітаємо вас і бажаємо завжди залишатися настільки ж щасливою, якою ми знаємо вас сьогодні!