Вітаю вас з 45 – річчям! Не хочу говорити банальних приказок про ягідки, тому що ви завжди добре виглядаєте і я впевнений (а), що у вашому житті буде ще дуже багато ювілеїв, на яких ви будете блищати також, як сьогодні. Щастя вам, гармонії в душі, і впевненості в завтрашньому дні!

Прекрасній ювілярці присвячую своє щире вітання! Нехай всі твої помисли будуть світлими та райдужними. Всі події в житті будуть яскравими, дивовижними і позитивними. Нехай доля підносить тобі бажані подарунки і балує тебе приємними сюрпризами. Будь завжди молода, енергійна і щаслива!

Від щирого серця поспішаю привітати з 45-річчям. Нехай цей вік подарує море незабутніх і яскравих подій, добрих емоцій і радісних миттєвостей. Бажаю не втрачати бадьорості душі і тіла, дбайливо зберігати своє щастя і любов, успішно досягати всіх поставлених цілей, щоб накрило Вас удачі і везіння величезною хвилею.

Вітаю з ювілеєм! Це вік розквіту жіночої краси, як фізичної, так і духовної. Живи довго і щасливо на радість своїм близьким, зводь з розуму чоловіків, а жінки нехай заздрять твоїй красі, молодості і успіхам. Життя ще тільки починається!

Наша улюблена і дорога ювілярка! Від щирого серця вітаємо тебе з твоїм святом. Щиро бажаємо залишатися такою ж життєрадісною, красивою, впевненою в собі. Ще бажаємо здоров’я, удачі, успіху, кар’єрного зростання і виконання всього задуманого. Твоя краса і розум дозволять тобі самій будувати свою долю. Так нехай же життя буде до тебе щедре і прихильне, подарує здоров’я і успіх, спокій, впевненість і внутрішню гармонію. Нехай з кожним прожитим роком додається не вік, а життєвий світ, везіння, оптимізм, і віра в краще. А також любові тобі, яка окрилює і сповнює сенсом все. Зі святом тебе!

Дорога моя подруга, такоъ подруги як ти не знайти більше у всьому світі. І в такий чудовий день мені дуже хочеться тобі сказати ДЯКУЮ. Спасибі, що ти з’явилася в моєму житті і змінила його на краще. Ти – моє ясне тепле сонечко, яке зігріває в скрутну хвилину. Будь завжди такою ж. З Днем народження.

Раз на п’ять років у житті кожної людини відбувається значуща подія – Ювілей, що є не просто Днем Народження, а золотим святом. І сьогодні саме ти є господинею цього свята, вітаю! Нехай всі печалі полетять геть, і тільки щирі радість і щастя будуть головним подарунком!

Для такої гарної і чарівної жінки в День Народження ми хочемо побажати справжнього щастя і життя, насиченого неповторними і барвистими моментами. Нехай близькі люди радують, захоплення приносять задоволення, а успіх супроводжує всім твоїм починанням. Щастя простого, людського, і радості від кожної прожитого хвилини! Нехай твоя краса радує дорогого серцю чоловіка, а душевність береже улюблених від промахів і потрясінь. Бажаємо тобі всього самого якісного, світлого і кращого!