З Днем святого Валентина, дорога мама. Хочу, щоб ти знала, що твій син дуже сильно тебе любить і дорожить тобою. Мамочка, я бажаю тобі величезного щастя, бажаю відчувати себе бажаною і потрібною, бажаю кожен день зустрічати з посмішкою і прекрасним світлим почуттям під назвою «любов».

Ти мій промінець сонця, що виганяє втома, мій чистий джерельце, вливають енергію життя. Моє серце, як валентинка, улюблений. Прочитай в ньому прості вічні слова: люблю тебе!

Досягнення романтичних цілей, трепету, виконання заповітних бажань, легкості, цілеспрямованості, необхідної підтримки.

Дорога дружина! Незважаючи на те, що ми вже багато років з тобою в шлюбі, я закохуюся в тебе щодня заново. Ніхто б не зміг так акуратно вигладжувати мої сорочки і штани, а такий смачний борщ може вийти тільки у тебе, рідна! Ти – найкрасивіша і розуміє жінка на світі, і я люблю тебе, як 10 років тому, коли ми тільки познайомилися. Обожнюю тебе, моя єдина!

Любов швидко спалахує, але також миттєво може згаснути! Бережіть її, цінуєте, не давайте піти в невідомість! Зігрівайте почуття ласкою і ніжністю, наповнюйте поцілунками, зізнаннями, виконаними обіцянками. Зі святом, днем ​​святого Валентина!

Ти ще зовсім дівчисько, стільки запалу в тобі, неймовірного шарму і десятки вогників в очах спалахують, коли я вимовляю твоє ім’я! Воно пестить слух, в ньому є щось чарівне і таємниче. Ти сама по собі незвичайна, з характером і силою волі. Здаєшся мені ще більш привабливою. І тут я розумію, що закохався в тебе. В твої вогники, в твоє ім’я, в твій ніжний і проникливий голос. Стільки почуттів відчуваю до тебе, найсильніша симпатія до чудового квітки. Я готовий на шалені вчинки заради тебе і хочу щоб цей День Валентина ми провели самим чудесним чином, в романтичній обстановці. Нехай мій сюрприз надихне тебе і порадує.

Дорогий Валентин, вітаю тебе з Днем святого Валентина і бажаю здоров’я, щастя і успіху, удачі, мужності і дивовижних подій в житті. Валентин, я щиро бажаю тобі мати в своєму житті ту саму вірну, бажану любов і бути у відповідь улюбленим.

Мила моя, люба моя. Середина останнього місяця зими – це ще один привід розповісти тобі і всьому світу про те, як же я тебе люблю. Красуня моя, радість моя. Дозволь в цей день побажати тобі зберегти свою доброту і красу, нехай сльози ніколи не торкнуться твоїх очей, а губки раз у раз розпливаються в усмішці.

У день, коли світом править любов, бажаю, щоб це чарівне відчуття повністю тебе поглинуло, змусило забути про все на світі, обпекло своїм яскравим і пристрасним полум’ям! Нехай твоє серце б’ється сильно, душа рветься назовні, а емоції переповнюють. Живи як на вулкані, купайся в океані б’ють через край почуттів, будь найщасливішим на землі! Зі святом, з Днем святого Валентина!