Для жінки дорогоъ і улюбленої сьогодні наші щирі побажання! Будь завжди весела і задоволена собою, нехай кожен твій ранок починається з посмішки, адже життя прекрасне насправді. Прагни тільки до добра і щастя, не витрачай свого часу на дрібні образи і сварки, відпускай від себе поганих людей і негативні емоції. В цей День Народження ти вступаєш в свій наступний рік життя – нехай він буде для тебе тільки приємним!

З прекрасною датою 45-річчя! Нехай цей день народження пройде яскраво, незабутньо і весело. Бажаю радості на довгі роки, щоб завжди була ти така весела. Бажаю віри, надії і любові і щоб завжди вперед йти. . Нехай всі твої мрії здійснюються і бажання виконуються.

Бажаю в твоє свято не спати ночами не від безсоння, а від пристрасних поцілунків молодого коханця. Плакати не від образи, а від приголомшливого сюжету нової мелодрами. Потіти не від роботи, а від жаркого сонечка на пляжі. Переживати не через проблеми, а через те, які туфлі підібрати до плаття.

Вітаю з 45-річчям прекрасну і чарівну жінку. Бажаю кожен день відчувати себе королевою краси, пишноти і чарівності, бажаю доброго здоров’я і чудового настрою, душевної радості, стабільного успіху і вірного кохання.

Нам випала честь привітати Вас з ювілеєм! Нехай Ваш ангел-хранитель не дає Вас образити і надійно оберігає від усіх напастей. Бажаємо жити так, щоб ні про що не шкодувати, і щоб інші Вам заздрили. Нехай всі справи будуть приємними. Нехай буде багато приводів для радісної усмішки. Настрій нехай буде бойовим, душа молода, а життя прекрасне!

Від щирого серця вітаю з твоїм 45-річчям! Бажаю ніколи не сумувати, не дивлячись ні на що. Нехай в твоєму житті будуть тільки яскраві фарби, від яких будуть світитися щастям очі. Бажаю міцну сім’ю, вірних друзів та хорошу роботу. Нехай в твоєму житті будуть тільки добрі люди і надійні друзі.

Сьогодні у тебе чудове свято – ювілей! І наш колектив хоче привітати тебе і побажати цікавого життя, насиченого добрими подіями, стабільної роботи. Заробітку, якого б вистачало на всі твої примхи. Здоров’я, яке ніколи б тебе не підводило. А головне, хороших людей поруч!

Бажаю завжди залишатися такою ж ніжною, чуйною, веселою, уважною і неймовірно сексуальною, як ти є зараз. Нехай роки лише прикрашають тебе, нехай ніщо не засмучує тебе. Будь завжди щаслива. Посміхайся, ти прекрасна. З Днем народження.

Сьогодні всі ваші близькі люди – друзі і рідні зібралися, щоб відзначити ваш чудовий, красивий ювілей. За 45 років Ви домоглися багато чого. Якщо перераховувати всі ваші достоїнства і успіхи, то гості, які зібралися за цим столом, помруть з голоду. Скажу лише про найголовніше: у вас міцна дружна сім’я і велика кількість друзів і знайомих, які щиро люблять вас і поважають. Це справжнє багатство не купиш ні за які гроші. З ювілеєм, з 45 – річчям!