Нехай життя стане довгою подорожжю, повним пригод і відкриттів, кожен день обіцяє свято, а ніч – чарівну казку! З Днем народження!

Коли ти молодий, недосвідчений і дурний, то часом здається, що в 60 років життя скінчилося. Але коли тобі 60 ти розумієш, що в 60 життя тільки починається. Головне, не втратити бадьорість духу і інтерес до життя! Чого я, перш за все, вам і бажаю, будьте бадьорі, веселі і вміли дивуватися життя!

У день народження бажаю, щоб ти не думала про роки, 60 років – це лише цифри, які нічого не значать. Головне – твоя душевна молодість, прагнення до життя, насолоди нею! Будь завжди радісним, забудь про проблеми, які не дозволяй їм додавати зморшок на своєму усміхнені обличчя.

Роки пролетіли як птахи і тобі сьогодні 60. Це вiк не літа, що минає, а золотий і спекотної осені. Це час стати безтурботним жінкою. Ти вибираєш сама як присвятити свій час і здатна будувати плани. Бажаємо тобі міцного здоров’я і сил здійснювати все задумане, адже є завжди до чого прагнути. Нехай ці роки будуть тільки цифрою в паспорті і життєвим досвідом, а не відображають твій внутрішній світ. Бажаємо тобі завжди бути в гармонії з собою, незмінного яскравого вогника в очах і щоб сил вистачало і для улюблених онуків. Онуки це теж твій трофей і привід для гордості. Багатство не обов’язково має вимірюватися в грошовому еквіваленті. Твоя велика родина – виключно твоя заслуга, вони прикраса твоєму житті. А щирі вітання в колі твоїх близьких і рідних тобі сьогодні як нагорода. І нехай кожен ювілей робить тебе багатшим!

Сьогодні тобі великий шану і повагу, адже цей день по праву є твоїм! Пройдено доріг вже не мало, але ще так багато попереду, і побажання мої будуть такими: вірних рішень і блискучих перемог!

Ясна річ, що люди у віці 60 років в очах молоді – вже «стільки не живуть». Але ми ще ого-го! Дамо фору багатьом молодим в уміннях, в знаннях, на рок-концертах потанцюємо, «козу» покажемо і комп’ютерних монстрів переможемо. А вже любові «всі віки покірні». Так що привітаємо з Ювілеєм і побажаємо не тільки не здавати позиції, а й підкорити ще не одну вершину в усіх можливих і неможливих сенсах.

Нехай всі двері завжди будуть хоча б відкриті, люди – доброзичливими і чуйними, начальство – справедливим і здатним на заохочення, колеги – добрими і розуміючими, сім’я нехай стане надійним тилом. Бажаємо, щоб завжди панувало повагу у відносинах, теплота в вчинках, любов в будинку.