Сьогодні є у мене особливі, напутні слова для нашої молодої пари. Тобі, дружина, я хочу сказати ось що. Люби свого чоловіка і поважай його. Проводжай його на роботу поцілунками, і поцілунками з неї завжди зустрічай. Чи не давай йому лінуватися і без толку лежати на дивані. Ганяй його в магазин. А якщо він щось зробить не так, не поспішай його лаяти і пиляти. Повтори йому десять разів, двадцять разів, але спокійно ніколи не кричи і не кору його ні в чому. Пам’ятай, чоловіка принижувати не можна. Завжди говори йому, що любиш! А ти, чоловіче новоспечений пам’ятай, що дружина твоя – це велика цінність, яку потрібно оберігати від переживань і проблем, носити на руках і обдаровувати увагою, ніжністю та турботою. Не завидуй її, і сам не задивляйся на інших жінок. Після роботи поспішай додому, і не забувай за всі свою улюблену хвалити. Здається, все сказав (а), залишається лише підняти за ваш союз келих і крикнути: ГОРЬКО!

Найбільше випробування для любові – час. Тому тільки справжнє почуття, як ваше, здатне перемогти роки! Вітаю вас з цією зворушливою перемогою! Нехай ваша любов перемагає всі негаразди життя знову і знову! Миру, тепла і щастя!

Веселих танців, музики і сміху бажаю вам сьогодні. Нехай на весіллі атмосфера буде, чудовою. Радійте життю!

Дорогі вюбленние! Хочу побажати вам величезного щастя, неземне кохання і глибокої поваги один до одного. Хочеться завжди бачити вас голубками, які ніжно воркують, притулившись один до одного.

Зі святістю шлюбу ми Вас вітаємо! Один одного поважайте, любіть і бережіть до кінця часів! Бажаємо, щоб кожна хвилина вашого життя приносила благо! Нехай Ваш союз буде священним! Вітаємо Вас з вінчанням!

Сьогодні ми засвідчили висновок міцних уз любові і щастя. Дорогі, ми вас вітаємо і хочемо побажати бути багатими по життю: і фінансово, і душевно, бажаємо осягати спільно великий успіх і вірну удачу, бажаємо міцного здоров’я вашої сім’ї і благополуччя, високого достатку і високих цілей.

Симфонія осені подарувала вам не тільки вальс Мендельсона, а й особливу мелодію вашої любові, аналогів якої немає більше ніде в світі. Нехай її ніжна прелюдія, немов яскраві ноти фортепіано, буде радувати вас вранці, оживляючи ваш день, і стане прекрасним переходом від сну до бадьорості і ніжності. Нехай яскраві ноти скрипок наповнюють радістю ваш день, немов прихід найбільш очікуваних гостей, яким ви завжди будете раді, і зустріч з якими ви не проміняєте ні на що на світі. І нехай сексуальні ноти саксофона подарують вам незабутні ночі любові, в яких кожен раз буде грати новий мотив і які дозволять вам розкривати один перед одним нові грані вашої натури. І нехай мелодія, як казковий вальс вашої любові, що не закінчитися і не набридне вам ніколи.