У День друзів я хочу побажати кожному знайти свого єдиного вірного друга! І не важливо жінка ти чи чоловік, важливо щоб у тебе була людина, яка завжди готова прийти на допомогу! А тим, у кого справжній друг вже є, хочу побажати берегти таке рідкісне в світі грошей і обману явище, як справжня дружба!

Сьогодні День друзів в який я хочу подякувати всім моїм відданих і щирих друзів за що, що завжди зі мною поруч, за допомогу і підтримку, за вірність і дружбу! Бажаю вам такої ж упевненості в мені, а я вас точно не підведу!

Що Ви розумієте в дружбі? Ви думаєте, що друзі це жилетка для сліз? Або що це засіб для зливання негативу? Важко сказати. Ми байдуже ставимося до деяких свят. Але це свято мало хто зможе пропустити. Адже про друзів мріє кожен. Вітаю з днем ​​друзів!

Дорогий мій чоловічок, на тебе я можу покластися в будь-якій ситуації. Ти прийдеш на допомогу в будь-який час дня і ночі, в холоднечу і в спеку. Так дозволь побажати тобі в День друзів завжди відмінного настрою, успіхів і безмежного щастя. Нехай все хороше, що ти тільки зможеш собі нафантазувати, обов’язково стане реальністю

Вітаю з Днем друзів і хочу побажати завжди мати підтримку близького друга, ніколи не втрачати друзів ні в часі, ні в сварках, ні в образах. Нехай дружба завжди буде в ціні, бажаю вміти бути самому хорошим другом і мати в житті вірних чудових друзів.

Дружба з тобою – один з найкращих подарунків в моєму житті. Дорогий друже, спасибі тобі за те, що ти зі мною. Для мене ти дуже важливий. Бажаю тобі гармонії, миру, щастя і благополуччя.

Вітаю з Днем друзів! Бажаю, щоб справжня дружба не розчинялася в часі і не губилася в кілометрах. Нехай в будь-якій складній ситуації на допомогу поспішить вірний друг. Нехай друзі завжди залишаються добрими супутниками на твоєму життєвому шляху!

Нехай яскраве сонце зігріває ваші серця. Нехай кольорова веселка буде не просто символом дружби, а запорукою міцних і довгих відносин на довгі роки. Здоров’я, удачі, взаєморозуміння, взаємовиручки і підтримки.

Дорогі мої, дозвольте привітати Вас з чудовим святом, в день якого вшановується справжня дружба. Бажаю Вам мати широке коло люблячих Вас вірних друзів, веселого спілкування, спільного радісного дозвілля.

Сьогодні один з найсвітліших свят – День друзів! Саме тобі в цей день я адресую найтепліші і найщиріші слова, мій однополчанин! Ми з тобоюпройшли через такі випробування, де немає місця фальші, де від взаємовиручки залежить людське життя! І я пишаюся тим, що у мене є такий друг! Щастя тобі і наикрепчайше здоров’я!