Наша дорога іменинниця, мені дуже приємно бачити вас в такому чудовому настрої, в такий, я б навіть сказала, бойової готовності. Так-так, саме в бойовій готовності. Ви готові підкорювати цей світ вже з новими силами. У вас попереду ще багато щасливих років, які ви присвятіть самим важливих людям, вирішення нагальних проблем і глобальних питань. Ваші діти вже стали зовсім дорослими, у вас з’явилося більше вільного часу. Присвятіть цей час собі і своєму чоловікові. Поїдьте на відпочинок, почніть подорожувати або запишіться разом на курси. Адже вам завжди було мало часу, проведеного один з одним. Тепер ось прийшов час почати насолоджуватися життям, поки онуки не народилися. А потім почнуться ще більш приємні клопоти.

Бажаємо Вам побільше приємних сюрпризів, нових місць і чудових людей поруч! Нехай життя буде гармонійною, здоров’я – відмінним, і нехай на все вистачає часу! Успіху у всіх починаннях, бадьорості духу і спокою на душі. З Днем народження!

Я від душі вітаю тебе з ювілеєм. Будь завжди такою ж казковою, фантастичною, творчої, неповторної, неймовірною і унікальною! Улюбленою і єдиною! Майстерною господинею і вірною дружиною, бездоганною матір’ю і надійної подругою. Діловий, успішної, сильної! І нехай все в твоєму житті складеться!

З днем ​​народження, шановний! Бажаю тобі безмежного щастя, непохитного здоров’я, що не проходить удачі, шалене кохання, і здійснення всіх бажань! Завжди залишайся таким же добрим, позитивним, чарівним і самим чудовим людиною!

Вітаю з 40-річчям чудового чоловіка і побажати хочу від душі позитивної енергії життя і бадьорості сил, впевненості в собі і світлого блага, безсумнівною удачі і успішного досягнення всіх цілей, відмінного настрою і відмінного здоров’я.

Пишного чоловіка вітаю з 40-річчям. Щиро бажаю міцних життєвих сил і благополуччя, вірною удачі і відмінних ідей, неймовірного щастя і великих успіхів, корисної діяльності і доброго задоволення, радісних подій і позитивних емоцій.

Бажаємо тобі сьогодні найголовнішого – обов’язково будь щасливий! Люби свою прекрасну обраницю і дітей, живи з задоволенням і пожинати заслужені плоди перемоги. Насолоджуйся й комфорт миттю прекрасне життя! І нехай у тебе завжди в достатку буде вдосталь сил і можливостей для виконання всіх твоїх бажань!

Життя як розфарбування – може бути чорно-білою, а можна взяти фарби і розмалювати її, зробивши яскравим і барвистим! Я хочу, щоб завжди під рукою у тебе було багато способів і фарб, щоб ти в будь-який момент могла розфарбувати своє життя в усі кольори веселки! Живи і насолоджуйся кожним днем, радуйся, веселися і отримуй задоволення! З Днем народження!