Вітаю юне чарівність, неземну красу з днем ​​народження. Бажаю бути щасливою дівчиною і гордою птахом, що ширяє в небесах радості і успіху,бажаю звершення заповітних бажань і казкових чудес, бажаю надійних друзів і світлої любові життя.

Зі святом! Року так швидко летять, тобі, швидше за все, хочеться стати дорослішим, щоб бути самостійною, красивою і незалежною. Не квапся дорослішати, твій вік прекрасний, ти неймовірно ніжна і красива, сповнена сил і нових відчуттів, а емоції найщиріші і яскраві. Збережи в собі цю легкість і доброту.

Найбільшу милу мою дівчинку вітаю з Днем народження від усієї глибини душі, обіймаю так міцно, як тільки дозволяють сили! Ти чудова, прекрасна, душа компанії і дуже милий чоловічок, мені хочеться побажати тобі стільки щастя, скільки зможе вмістити твоє серце! Нехай веселий запал в твоїх очах ніколи не зникне, і чарівнаусмішка не сходить з губ!

Хочу в цей день побажати такому чудовому людині як ти просто казкового дня народження і блискучого наступного року. Будь завжди щасливою-щасливою, красивою-красивою, успішною-успішної – нехай кожен день зігрівається теплом оточуючих тебе людей і буде сповнений новими перемогами! З Днем народження!

Сьогодні для тебе абсолютно особливий день і своїм привітанням хочеться зробити його ще яскравіше. Хочеться, щоб ти посміхалася в цей день так само часто, як сьогодні, приймаючи подарунки та привітання, а навколо постійно були найдостойніші люди, які завжди оточать турботою і увагою. З Днем народження!

Вітаю милу, добру, веселу, активну дівчину! Бажаю, щоб життя завжди була яскравою і радісною, наповненою улюбленими захопленнями, вірними подружками і різними пригодами. Бажаю завжди знаходити підтримку, любов і розуміння у батьків. Бажаю завжди користуватися повагою серед однолітків. Бажаю завжди бачити цікаві для себе речі в навчанні. З Днем народження!

З Днем народження рідна! У тебе зараз прекрасний вік, який можна порівняти з весною – ти розквітати, стаєш, радуешь своєю красою, невинністю, ніжністю та молодістю! Насолоджуйся кращими роками життя, відчуй себе первоцвітом, травневим садом, чудесним квіткою! Цінуй себе і тягнися до світла, до сонця! Люби життя: вона прекрасна!

З Днем народження! Від щирого серця бажаю тобі чудових друзів, постійну підтримку близьких, успіхів у будь-яких починаннях і виконання всіх твоїх бажань. Будь щаслива!

Твій день народження – перший день в 365-денну подорож. Насолоджуйся цією пригодою, адже попереду чекають тільки захоплюючі події і радісні миті. Я щиро захоплююся твоєю добротою, твоїм життєлюбством і оптимізмом і від щирого серця бажаю самого щасливого дня народження! Дозволь життя піднести для тебе все найкраще! Ти цього варта!