У такий прекрасний християнське свято – Благовіщення Пресвятої Богородиці, хочемо вам побажати умиротворення, очищення душі і думок від негативу і зла. Нехай біда обходить ваш будинок стороною, і наповнюється він тільки любов’ю, розумінням і щастям.

Благовіщення день – прекрасне свято, світлий і великий! Нехай зрадіє твоє серце і відкриється душа назустріч радісної звістки! Нехай Богородиця оберігає тебе від будь-яких негараздів і неприємностей, і дарує своє заступництво у всіх починаннях і справах! І нехай дні твої будуть виконані добра!

Нехай в цей світлий день Ваше серце наповниться ще більшою любов’ю, а Свята Діва Марія вкриє від усіх негараздів. Нехай до Вашої оселі приходять тільки благими звістками, тільки добро і теплота. Бажаю, щоб Ваша душа завжди була наповнена добротою, а серце раділо від щастя і любові. З Благовіщенням Пресвятої Богородиці!

Від душі вітаю з одним з найважливіших християнських свят – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Можливо, з благою звісткою приходить і початок справжньої весни. Бажаю миру, тепла, добробуту, достатку і благополуччя в житті і думках. Близькі люди нехай радують своїми вчинками і розумінням. Будьте здорові і щасливі, а цей день нехай принесе нові надії.

У це свято у всіх серцях селиться любов, яка володіє такою силою, що відганяє всі біди і зло від людей. Нехай ця любов пробуде в твоєму серці дуже довго, нехай тебе завжди оточують близькі люди, готові завжди допомогти і підтримати. З Благовіщенням!

Нехай Свята Діва приносить тільки радісні вісті! Нехай Бог допомагає в кожному доброму ділі! Кохайте і будьте коханими, щасливі і здорові. Нехай вас оточує доброта і краса. Не чекайте поганого і воно не станеться. Зі святом!

Вітаємо Вас і всіх тих, хто доріг Вашому серцю зі святим святом Благовіщення Пресвятої Богородиці! Нехай до Вашої оселі приходять тільки бажані добрі звістки, нехай якомога швидше повертаються під рідну дах улюблені люди, нехай міцніє і процвітає Ваша сім’я. Здоров’я, любові, стабільності і гармонії.

Благовіщення – унікальне свято для всіх нас, дорогі брати і сестри. Потрібно відзначити його гідно, впускаючи світло в душу, відкриваючи серця один одному, позбавляючись від страхів і сумнівів. Бажаю успіху в житті, удачі і впевненості у все найкраще і гідне. Багатогранність щастя нехай дивує кожну хвилину вашого життя. Удачу збережи в серці і наяву, очисти думки від усіляких печалей. Господь нехай допомагає у всіх починаннях, надаючи впевненості в гідному розвороті справ. Прагнення до істинних цінностей, які можуть проявлятися і в нашому світі живих людей, не дивлячись на біль, перешкоди. Бажаю, щоб ніколи прикрощі та труднощі не приходилив ваш дім! Саме таке життя, світла і з упевненістю в краще, подарує спокій душі, перевищить її над мирською суєтою. З Благовіщенням, найкращим святом всіх віруючих людей!