Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з днем народження свасі

Нехай кажуть, що жіночої дружби не буває, але дві свахи, настільки схожі між собою, просто не можуть не стати близькими подругами. В твій день народження, хочу сказати, що я дуже рада з тобою спілкуватися, спільно підтримувати наших дітей і розділяти радість всіх сімейних свят. Бажаю тобі кохання, здоров’я, приємних емоцій і постійної уваги з боку чоловіка!

Солодко радісного дня народження бажаю улюбленої моєї свасі! Бажаю завжди підтримувати себе у формі. Бути здоровою та міцною, твердою духом. Бажаю вам бути справжньою жінкою. Щоб ви були ніжні, чарівні, кохані, привабливі, чуйні, мали м’яке серце, чуйну душу і гнучкий характер.

Дорога моя сваха, з днем народження тебе. Бажаю тобі не хворіти, не старіти, не сумувати, не злитися, не переживати через дрібниці і щиро радіти життю. Нехай життя твоє сваха, буде сповнена достатку, щастя, любові рідних, добра й удачі, хай кожен день тебе зустрічає з гарним настроєм і добрим подарунком долі.

Моя чудова сваха, вітаю тебе з днем народження. Хай буде в твоєму житті багато світлих спогадів, душевних розмов, веселих свят, щасливих днів і добрих історій. Бажаю тобі, люба моя, прекрасного самопочуття, відмінної здоровьица і невгасимого вогника любові і щастя в сімейному вогнищі.

Вітаю з днем народження шановну сваху! Бажаю миру, благополуччя, великого достатку і міцних нервів. Щастя у всіх сенсах і напрямках, любові і серцевого спокою. Нехай всі ваші бажання здійсняться!

Шановна сваха, в цей день твого народження бажаю тобі виглядати як в 20, почувати себе на 17, а розумом володіти цілком дорослим і відповідальним. Нехай все, що ти робиш для оточуючих, буде гідно оцінений і винагороджено.

Люба моя, добра і розумна сваха! Дозволь мені тебе обійняти і привітати з Днем народження. Я рада, що наші діти звели нас. Від усієї душі бажаю тобі бути щасливою, щасливою, задоволеною всім і всіма. Спокою тобі серцевого і благополуччя в родині.

Мила, чудесна, незрівнянна наша сваха відзначає сьогодні свій День народження з яркою посмішкою і радісним поглядом! Сяй завжди так, як ти сяєш у цей святковий годину, дорога наша! Не піддавайся лиху, люби життя, даруй близьким свою увагу і допомагай порадами!

Саму красиву, розумну, чарівну, чарівну жінку — мою улюблену сваху — вітаю з днем народження! Бажаю багато квітів, усмішок, тепла, радості. Нехай твої мрії здійсняться. Завжди будь здоровою, щасливою і коханою!