У День вихователя і всіх дошкільних працівників від щирого серця хочу Вам побажати великих чудес в житті. Головне в них вірити щиро, як діти, і вони обов’язково з Вами трапляться. Нехай в житті все Вам буде в радість, нехай Вам завжди вистачає сил на виховання дітей, сім’ю, роботу, захоплення. Бажаю успіхів і тільки позитивних емоцій в житті.

Вітаю з Днем вихователя і всіх дошкільних працівників. Від душі бажаю, щоб Ваше серце переповнювала любов і радість, щоб в душі Ви залишалися милим і веселим дитиною, щоб з вихованцями Ви завжди залишалися на одній хвилі натхнення і посмішок, щоб все Ваше життя була чудовим святом.

Від дитячих спогадів часом небагато залишається. Але є острівець дитинства, залитий скромним вересневим сонцем. У цю пору святкують свій День вихователі. Ті люди, з ким ми сміливо дорослішали, пам’ять про яких ми пронесемо через усе життя. І нехай у нас самих давно є діти в дитячому садку, дозвольте привітати вас, вручити, як в малорослих юності, букет квітів і побажати здоров’я, любові і світлого щастя!

Вітаємо вихователя з професійним святом! Бажаємо Вам безмежного везіння і успіху у Вашому титанічній праці. Дякуємо за гарне виховання і радісні посмішки наших дітей. Хай щастя ніколи не відвертається від Вас!

Дорогі працівники дошкільної освіти, низький вам уклін за вашу працю! Тільки справді добрий і люблячий чоловік може називатися педагогом! Нехай робота приносить радість, нехай вас цінують і люблять. Нехай те, що ви робите цінується по достоїнству. Нехай у домі буде тепло і затишно, а в повітрі витає любов, щастя і благополуччя!

Вітаємо з професійним святом і бажаємо неймовірного терпіння, розуміння від діток і батьків, багато позитивних емоцій і любові! Ви даруєте малюкам свою турботу і відчуття тепла рідної домівки, вчіть новому і розвиваєте. Щоденний Ваша праця завжди в пошані і низький уклін за вкладену душу в улюблену справу.

Дорогі працівники дитячого садка, вітаємо з професійним святом! Нам, батькам, дуже важливо знати, що наші малюки в надійних руках, з ними займаються і розвивають їхні творчі здібності. Спасибі вам за те, що діти з радістю вранці біжать в сад, весело грають тут і пізнають нове. Бажаємо вам творчого ентузіазму, невичерпної енергії, сонячних днів, багато здоров’я і щастя! Нехай кожен день, проведений на роботі, буде цікавим і радісним!

У День вихователя прийміть вітання від батьків і маленьких Шкодник, які своїми витівками кого завгодно зведуть з розуму. Тільки не вас, адже ваш характер – це супер-сплав доброти феї, мудрості філософа і витримки розвідника! Спасибі вам, дорогі! Нехай наша висока оцінка ваших заслуг якомога швидше втілиться в таких же високих зарплатах!