Вітаю щиро з вашої весіллям! Бажаю миру і добра, благополуччя і щастя, вірного кохання і дружної сім’ї.

Наречений і наречена! Сьогодні узи шлюбу міцно з’єднали вас, зробивши найближчими один одному людьми. Нехай нитка, що з’єднує вас, буде міцною і ніколи не порветься. Нехай ваш будинок буде наповнений сонячним світлом і теплом, нехай ніколи не покине його любові щастя, нехай дзвенить у ньому веселий дитячий сміх. Бережіть один одного, розумійте, любите один одного. Будьте завжди здорові і щасливі!

Дорогі наречені! Бажаємо Вам щастя, здоров’я, любите один одного, бережіть, цінуйте. Нехай життя буде схожа на смугасту зебру, у якій кожна наступна смуга буде світліше і яскравіше попередньої! Нехай ніякі неприємності не затьмарюють Вашого сімейного щастя! Нехай Ваші почуття будуть солодкими, і тільки на весіллі нехай звучать крики «Гірко!».

Вітаю з весіллям. Бажаю багатого двору, затишного будинку, вірною підтримки один від одного і скоро появи чудових дітей!

Дорогі наші, нехай майбутня дорога буде рівною, а все камінчики ви зможете розтоптати разом, взявшись за руки. Нехай лоб жениха не стане грубим від зморшок, а щоки нареченої не почервоніють від сліз. Нехай навіть через 50 років ваші очі будуть так само дивитися один на одного.

Перед гостями цього чудового свята сама досконалість – наша наречена. Кажуть, що вдалий шлюб прикрашає жінку, вона розквітає як троянда, стає ще щасливішим і красивіше. Так нехай же твоя сімейне життя буде саме такою, а ти з кожним днем, обласкана любов’ю і турботою чоловіка стаєш ще чарівніше і жіночний. «Гірко» на честь найчудовішої нареченої!

З днем ​​весілля, дорогі наші. Бажаємо вам цілий вік щастя і достатку. Бажаємо спільного везіння і натхнення. Бажаємо посмішок і добра. Бажаємо миру і здоров’я. Бажаємо вірності і взаєморозуміння. Бажаємо пристрасті і ніжності. Бажаємо сімейної гармонії і багатства! Гірко вам, рідні наші!

З днем ​​весілля, дорогі. Бажаю кожен день зустрічати в обіймах один одного і створювати велике щастядля своєї сім’ї. І нехай «гірко» вам буде тільки сьогодні.

Величезного щастя молодим і сімейного благополуччя на довгі-довгі роки! Вітаємо з днем ​​весілля, рідні, і бажаємо звити з любові і ніжності, ласки і доброти сердець міцне сімейне гніздечко, де завжди буде радість і лад. А ще бажаємо вам виконання всіх подружніх мрій і виправдання всіх теплих ваших сподівань.

В чудовий день ми станемо свідками возз’єднання пари люблячих сердець. Бути присутнім при цьому, підтримувати і радіти за молодих – це наш священний і дуже приємний обов’язок, який з радістю виконає кожен з нас, свідків на цій чудовій і чарівною весіллі.